Kolesarski klub Postojna Seznam forumov Kolesarski klub Postojna
Kolesarski klub Postojna
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




EUROBIKE 2007 - sejem kolesarstva

 
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kolesarski klub Postojna Seznam forumov -> Vse glede kolesarjenja - cestno in MTB
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
castel
Ga ni čez tega kolesarja


Pridružen/-a: 12.01. 2007, 00:53
Prispevkov: 953
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: 01 Sep 2007 13:40    Naslov sporočila: EUROBIKE 2007 - sejem kolesarstva Odgovori s citatom

No in smo si šli za v petek 31.08. (Zebra, Backo, Trubač, Aandrej in jst) ogledat ta sejem EUROBIKE 2007 v Fridrishafen Nemčija. Zanimivo. Polno koles takih onakih.
No, za začetek v četrtek po službi se prvo usul delavski dež, nato prva veselica v Šiški, da smo se lahko prebili skozi LJ preko Celovške povezave na gorenjsko avtocesto. Druga veselica na koncu gorenjske avtoceste, po polževo mimo Radovljice in naro na Karawanken tunel k smo spet stali. Ja pa ne zaradi gužve ampak k smo sumljivi tipi smo morali opraviti postopek prevetritve in prečekiranja. No upali smo na osebni pregled te naše bjondaste policistke. Itak pajonisem mel zamar ker sem čital časopis. No pa se je ona zainteresirala za mene. Zakaj pa nismo zvedeli.
Pol pa šibamopo AC in kaj kmalu smo slišali, da spet ŠTAU v dolžini 14 km. No ja res je bil. Kaj čmo. Spet popravljajo eno cevko od tunela tam gori. Pa noben nč ne pove. Bi šli mi drugod če bi vedli. No prišli smo do Salzburga ampak smo rabli 6 ur do tam. Ponavadi prdrgnem u Minchen u 4 urah in pol. Kaj narest. Nc gremodalje. Prispeli ob 2 ponoči namesto ob 22 uri in še dobro da kakšna črpalka odprta. Smo bli kr dve uri tam. Pol pa spat.
Zjutraj na sejem in se je začelo. Kolesa taka in onaka. Super kolesa in še boljše od prejšnjega. Cestno, gorsko, za pisto, tandem kolesa, tista k se na njih leži. Polno koles. Če bi sam te prodajali bi jih dosti prodali. Kam gre vsa ta proizvodnja pa niso razstavljali vsi. No vsa znana imena so bla tukaj. Trek, Specialized, Cannondail, Giant, Scott, Bianchi, Pinarello, etc,etc,etc,etc,etc,etc, A kakšnega pozabu. Mad Ja Kono od Backota, Focus, Goust, Ideal, Torpedo (ta pride v igro za drugo leto). No tudi taka za katera prvič slišana (Kitajska, Tajvan) ampak tudi ta so imela kolesa, da dol padeš. Oprema vsemogočna. Novi XT oprema, novi Sram Red. Prevladuje pa karbon in titan. No ja tud aluminjasta so bla, ma karbon pa v 80 %. Kolesa pa je treba potežkat. 6 kg, 7 kg, komplet brez pedal. Mad Menda Red Bull bil pri najlažjih a Zebra. Aja in to gorsko ne cestno. Kronoti so bli najtežja cestna kolesa. Če bi kupoval novo kolo bi prišel iz sejma še bolj v dvomih kaj kupit. No bom drugo leto novega kupu.
Na sejmu bi lahko nardili kakšen biznis ampak nič. Nismo prašali niti če se da kakšn vzorčni okvir od kitajcev dubiti za provo da potem kaj nardimo od biznisa. Aja nisem povedal da smo to šli kot biznismeni na sejem kajti tod navadna raja sam jutri v nedeljo lahko pride mal pofirbcat.
Vtisi so ok in nič mi ni žal za to vožnjo in sam obisk. Bo treba ponovit čez kakšno leto. No ja ko trgovino sedaj odpremo bo pa treb kej prej anede.

No prvi komplet slik je TUKAJ, ostali pa bodo dodali je tko.

Ale Trubač prnes da damo tud tvoje gori. AAndrej pa hvala na vožnji. Dobro si opravil to
_________________
bo pršu meteor in bo razdejanje


Nazadnje urejal/a castel 03 Sep 2007 22:35; skupaj popravljeno 3 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
aandrej
Kolesar z izkušnjami o kolesu


Pridružen/-a: 16.05. 2007, 17:45
Prispevkov: 132
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: 01 Sep 2007 14:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Povedano po resnici ni kaj dodat, super fotoreportaža. Sad Castel, Zebra, Trubač in Backo, skupaj nam je uspelo. Sad Zdej pa u Pudguro trde noge razmigat, Surprised da bo jutri na Predmejo letelo. Sad

Mejte se.
_________________
www.pgd-postojna.si

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
backo
Kolesar tekmovalec


Pridružen/-a: 03.05. 2007, 11:19
Prispevkov: 602
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: 01 Sep 2007 21:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja res je blo fino na sejmu . Pot je bila sicer naporna ma smo kompenzirali z dobro voljo . Biciklnov pa tulku na sejmu da ne morš verjet Very Happy . In en lepši in bulši od drugega.

Sicer pa ogromno karbona tudi pri gorcih in tudi pri full suspensnih, pa tudi viden napredek "manj šik" znamk ala Focus, BH, Merida, ... in že tudi kar nekej Kitajčkov.

Tku da tisti ki imate namen zamenjat bicikel boste imeli težko delo kaj izbrat ! Very Happy

Castel lepa reportaža ! Sad
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
rukola
Kolesar rekreativec


Pridružen/-a: 13.01. 2007, 20:59
Prispevkov: 360
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: 02 Sep 2007 09:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Drugo leto grem tudi jaz na sejem.
Ma jas mojga BH-jčka ne dam. Surprised
Pa fajn vozte na Predmeji, jast sem Confused od Surprised od včeraj.
_________________
ocvirki od očevja

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kolesarski klub Postojna Seznam forumov -> Vse glede kolesarjenja - cestno in MTB Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.